En vecka fri från våld Under denna veckan kommer ni få möta olika berättelser från kvinnor vi mött

”Han ringde mig ofta när jag var på arbetet. Oftast utan anledning. Malde på om saker han trodde jag gjort eller saker jag gjort fel. Varje mening avslutades med hot. ”När du kommer hem har jag bytt låset så du inte kommer in” ”När du kommer hem har jag kastat ut alla dina saker” ”Vänta bara när du kommer hem ska jag…” När du kommer hem eller om du kommer hem, kanske fixar jag så du inte kommer hem..” När du kommer hem är huset tomt och du kommer aldrig se dina barn igen” Till slut bröt jag samman bara jag hörde hans röst och kunde ofta inte hålla ihop mig för att återgå till arbetet. Han var så övertygande och hans ord blev sanningen. Tänkte inte ens att jag kunde lämna. Hur skulle jag kunna det, jag kunde ju inget…” #sannberättelse #mänsvåldmotkvinnor #kvinnofrid #prevention #veckafrifrånvåld #kvinnojour #unizonjourer #familjefridsjouren